Braxton Hicks

Berapa kerap mommies sekalian mengalami braxton hick di minggu ke 33 dan berapa jarak masa mengalami braxton hicks? Saya minggu nie minggu ke 33, dan ada mengalami braxton hick beberapa kali sehari cuma jarak dlm antara 1 jam or 2 jam dan sktnya mcm period pain tp skt masih tak sampai pinggang cuma di bawah perut dan rasa macam senggugut jer. Ada nasihat tak dr mommies skalian? Tolong jwb tq..

1 Balas

Depands pda org jgk. Usually jarak setiap contraction tu x sama & x kerap.