33 weeks braxton hicks

Sy asyik rasa mcm sengugut every 5-10 minute dalam masa satu jam. Sy asyik kelua masok toilet nak berak tp tak dapat berak.. adakah itu braxton hicks? Sy tkde kelua apa2 cecair

4 Balas

kalau rasa kerap dah datang sakit baik trus pergi hospital..takut pembukaan dah buka..walupon tak ada klur darah atau kenduri+darah,pecah air ketuban ke..baik g hospital buat check pembukaan..kalau terasa kerap sngt sakit smpi berjam jam..baik g hospital..

2y ago

betul, takut ada jd apa apa kat baby better p hosp

Ada sakit drpd pinggang ke abdomen?

2y ago

sakit belakang dan perut memulas mcm nak berak

pergi hospital

sis macam mane keadaan?

1y ago

alhamdullilah dah beranak 40w 1d 😃