Kerajaan atau swasta?

Beranak swasta atau kerajaan?kerajaan okay ka?

10 Balas

Sy pilih nak bersalin hospital kerajaan je. Khidmat yang ada dah cukup utk keperluan ibu bersalin. Lgpun tempat saya, wad ibu dan anak memang bangunan baru n bangunan asing. So sgt selesa.

Kerajaan pun ok..xad r mhal byranye..saya bslin ank frst kt ospital hkl,lynan baik..ank kedua pun saya bslin kt ospital hkl nti👍

kerajaan ke swasta ke sme je hahahha. sakit dia pn sme je xde beza. cumenye. swasta duit kua byk

dua2 ok..cuma kalau ada bajet swasta lagi lagi baik..servis tip top..hehehe

Okay je.. Sy bersalin kt hospital ipoh & hospital seremban..

jimat lagi sis...tp kalau rasa bkemampuan tu bt la d swasta

Kerajaan ok je...sy bsalin kt kerajaan je.

Okay je. Sy 2 kali hospital ampang. Hehe

Kerajaan yg terbaik

Kerajaan