bayaran hospital swasta

kongsi sikit berapa bayaran untuk beranak di swasta#ingintahu

2 Balas

Bergantung pada hospital swasta tersebut. Ada yang menawarkan maternity package. Macam saya tak ambil pakej. A mom with GDM and GBS +ve, bersalin normal (vacuum), stay 3D2N = RM10k++ Saya suggest awak survey harga dengan call sendiri hospital yang awak nak tu. Tanya apa yang awak nak tahu. Saya buat macam tu la. Lagi tepat dan details info yang saya dapat.

bergantung pd hsptl mana awk nk pi. and method of delivery. normal bwh 10k. csec prepare 20k.