Adakah anda membeli/akan membeli set berpantang sebelum bersalin sebagai persiapan?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Mungkin

2130 respon

11 Balas

Tidak. Saya guna yang diberikan kakak ipar. Set sariayu. InsyaAllah kalau ditakdirkan pregnant lagi, saya akan beli sendiri #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sy peminat NR..wlpn ni ank pertama..sb fmly mmg pengguna NR..dlu masa adik berpantang..selalu duk sebelah dye sb bau Herba sdp sgt2..🤗🤗

Saya mmg sedia awal.. Bpntg sendri kn ready. Alhamdulillah semua mudah. Saya pgguna Tanamera #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sudah tentu ya ..memudahkan saya urusan selepas bersalin ❤️❤️

nak beli apa? share lah

Ya mesti

maybe

tak

ya