Dekorasi bilik anak, patut atau tidak ibu bapa berbelanja lebih?
Voice your Opinion
Patut
Tidak patut

3333 respon

15 Balas

Sesuai dengan bajet ibu bapa..ad lebih blh deco2..klau bajet sikit..biasa2 pun xpe janji bilik mereka bersih, kemas dan tersusun dlm keadaan yang selamat..

Nope..jika mmpu apa slhnye..tp better spend ms mereka dh bsr nti lg brbaloi

bsesuaian umur ank, bwh 4thn mcmna, bwh 6thn,bwh 12thn,bwh 18thn...

depends on pendapatan ibu bapa..klau ad duit lebih boleh je

bkn la jga berblnja lbih tpi ikut kemampuan..

I think it depends. Kalau mmpu bole je..

kena ikut kmampuan dan kepentingan lh

ikut kepada kemampuan masing-masing

Patut berpada pada

berpada2 sudahla