Mslh bagi bgun malam

Bby sya brumur 4bulan(6.5kg),tdr kat bby cot,dri umur 2bulan lebih shingga la skrg,msa tu xda mslh bgun mlm,and awl bulan feb tu sya g pkar kulit sbb ruam ank sya jdi blik,doc pakar bgi 3jnis ubat (mandian,lotion n mnum)..so sblm ni bby sya bgun utk susu shj, knp eh skrg da mnginjak 4bulan n da abis mkn ubat,tdr mlm dia something x kna..da try bgi puting,asyik lps,n bgi susu,still byk kli bgun,ada tk mommies yg arif ttg ni?sya da try google n buat some research tpi still xtau punca,yg sya tau,umur mcm ni ada yg ckp gusi gatal tpi sya da bgi apa yg ptt utk tu,sejukkn puting dia kat peti sejuk,beli teether etc tpi still tdr mlm ofcs x lena

Mslh bagi bgun malam
1 Balas

growth spurt atau beralih bulan kot? biasanya masa ni, baby akan lg kuat menyusu.. sebab anak saya yg drpd 2 bulan dah tidur straight 5 jam waktu malam pun, setiap kali bersalin bulan akan kerap terjaga dan kuat menyusu..