bby kuningg

bby sy kuning? ade petua tak utk hilangkan demam kuning bby . risau haa tgok dia cm tu??

35 Balas

baby kuning nu banyak sebab sis, masa anak sulung dulu sy ikut semua petua2 rakan2 bg..xturun kuning tu. lps 15 hari nurse stop amik darah tp kita risau la.. hari ke 3o amik darah, sy tyn doc, doc ckp darah ayah O jadi mmg baby kuning lama tu normal.. cuma kena pantau jgn bagi tinggi. sejak tu, anak 2nd sy x ikut sangat petua.tp susu badan mmg fully bg. harap anak ke 3 ni tak ada masalah la.

2y ago

sy darah ab