Baby demam kuning

baby sya arinie dh 7 hari.td br blik dr klinik cek kuning bby,semakin naik.siap doc.cek jenis darah bby sebab sya darah kenis O+.cek2 td bby memang O+.kena la follow up hari2 cek kuning bby.Any tips atau petua utk turunkn demam kuning bby darah jenis O+?

2 Balas

Bg bf kerap shj sis..jgn bg bby minum selain susu ibu kecuali doc sarankan tambah fm.. sy O+, bby xthu sbb ayah dia B+, so lg bercanggah..

Sya pon jenis darah 0 sllu nya anak sya kne kuning jgak lha tapi tak tinggi