demam kuning

Macam mana nak turunkan kuning baby? Baby 15 hri . Tp kuning turun naik . ?? Sedih tgok bby ngis kne amik drah

2 Balas

rjin2 kn menyusu bby sis . mmg kita tngok dy tido xngis tpi tu juga faktor bby lmbt sehat . kita sbgai mak yg kne pkse bby susu bdn bnyk2 . bgun2 kn bby kerap . dy tgh susu tu trtido pn kne bgun bgun kn sis jgn bia dy tido shje . mommy pon kne rjin mkn mknn brkhasiat . bole juga mommy mkn anggur itam n minum susu kambing . mmg sesetgh bby kuning lmbt sis . pagi2 jgn jemur bby . tpi bwk je lua runh bg kne matahari pagi yg jam 7 8pagi tu . slepas kul 10pagi tu bkn lg matahari baik . jdi elak kn trkena pd bby . yg pentg susu kn bby n rjin2 check najis bby . lg bnyk kencing berak lg bgos sbb dy buang kuning melalui najis dy . smoge bby cpt sembuh ye sis

5y ago

ye same2 😊

petua org tua2 kat tmpt sy pulak suruh mandikan dgn air rebusan bunga raya siss.

5y ago

Klau mcm tu . Esok sya cuba .. Tq ys