kuning

Salam semua... nak tnye ade petua x utk turunkan/hilangkan bacaan kuning bby 20 hari lahir..

1 Balas

Stiap 1jam stngah tau 2 jam susukan baby.. baby kuning ni slalu mngntuk jak, klau baby tdur, kasi bgun & susukan jgk sis.. klau berak dya lbih 8x shari in sha Allah turun.. nurse yg gitau hari tu.. & ada bidan2 ckap, momy yg bf xbole mkn halia dan rempah2 tu smua.. try mkn bubur kosong jak ka smpi baby smbuh..