Stress !!!

Bayi sy dari mlm semalam smpai ke pagi ni tak tidur2 asyik menangis je .. susu dh bagi , pampers dh tukar .. dh sapu minyak kt sluruh badan dia pun asyik menangis je .. sy pegang dodoi kn , dia tido tpi bila letak kt tilam dia terjaga & menangis lagi .. tak tahu dh nk buat ape .. pening sngt kepala .. stress sngt .. dgn lgsung x dpt tido , nk buat ape2 pun tak dpt ..

39 Balas

Baby puan umur brp? die kembung perut kot...baby ni kalo kita masih dlm pantang mmg sensitif. Cuba tuam2 perut die pastu urut kaki die. Pastu bukak je zikir2 selawat sepanjang hari. Cuba buat air yasin, buat mandi die. Mana tau berkurang, in shaa Allah. Kita cuba mana yg mampu, semua atas izin Allah. Moga Allah permudahkan urusan puan sekeluarga. Aamiin