Stress !!!

Bayi sy dari mlm semalam smpai ke pagi ni tak tidur2 asyik menangis je .. susu dh bagi , pampers dh tukar .. dh sapu minyak kt sluruh badan dia pun asyik menangis je .. sy pegang dodoi kn , dia tido tpi bila letak kt tilam dia terjaga & menangis lagi .. tak tahu dh nk buat ape .. pening sngt kepala .. stress sngt .. dgn lgsung x dpt tido , nk buat ape2 pun tak dpt ..

39 Balas

mcm anak sya time baby..Azan subuh br tdr.. time tu mmg stress n mngis sorg2 d blik ..sbb dah mngntuk n Tak thn,sya mnta org dlm rmh Azan dlm bilik..tkut ada apa2 kat dlm blik ..lps hbs Azan,smbg lg Azan subuh trs ank pun diam n tdr..