Stress !!!

Bayi sy dari mlm semalam smpai ke pagi ni tak tidur2 asyik menangis je .. susu dh bagi , pampers dh tukar .. dh sapu minyak kt sluruh badan dia pun asyik menangis je .. sy pegang dodoi kn , dia tido tpi bila letak kt tilam dia terjaga & menangis lagi .. tak tahu dh nk buat ape .. pening sngt kepala .. stress sngt .. dgn lgsung x dpt tido , nk buat ape2 pun tak dpt ..

39 Balas

baby sy dlu sampai dkt 3 bln mcm tu sis..start pukul 6 ptg meragam sampai 3 subuh semua tak kena..sy try dodoi kn dia kat dada sy tidur lena hingga ke pagi..sis cuba try bunyi kan sesuatu semasa dia nangis tu..mcm lulababy ke..try cri bunyi apa je..kdg baby masih tak biasa keadaan slps keluar dri perut ibu..sbb dekat perut ibu bnyk bunyi dia dgr..kdg baby tu tak suka sunyi..tu yg meragam🤭