baby

bayi saya baru kena cucuk untuk 2 bulan.. masalahnya pada keesokan harinya bayi saya kurang aktif dan asyik tido.. menyusu badan pon kurang.... menyusu sekejap ja pastu tido ...masuk ni dah 2 hari... normal ka???

3 Balas

anak sy lepas cucuk yg 2 bln tu..balik dr klinik pon asyik tdo jgk..mlmnya mcm merengek2 sikit..tp mata pejam..bila tepuk2 dia..senyap kejap..esknya mcm suam2 je bdn..merengek sikit..tp minum susu mcm biasa...mlmnya..alhamdulillah..dah ok...

anak akk dah menyusu blk ke? anak sy 2 bulan sblum masuk 2 bulan dh kurang susu .. sehari bape kali je

normal,asalkn xdemam

5y ago

ya,my baby pun mcm tu...myb kesan ubat