Bayi 16 hari

Normal ke bayi 2 minggu banyak tido,,saya kejut kan baby 2 jam untuk menyusu kemudian tido balik,tapi bila malm aktif nya bukan main#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Normal sis. Tapi kalau ada jaundice kena kejutkan bangun menyusu. Anak saya 16 hari jaundice tinggi, tidur memang susah nak bangun. Tapi saya kejutkan jugak sejam sekali untuk menyusu. Kalau tak ada jaundice, kejutkan setiap 2 jam untuk menyusu.

normal..