baby

bayi saya baru kena cucuk untuk 2 bulan.. masalahnya pada keesokan harinya bayi saya kurang aktif dan asyik tido.. menyusu badan pon kurang.... menyusu sekejap ja pastu tido ...masuk ni dah 2 hari... normal ka???

3 Balas

anak sy lepas cucuk yg 2 bln tu..balik dr klinik pon asyik tdo jgk..mlmnya mcm merengek2 sikit..tp mata pejam..bila tepuk2 dia..senyap kejap..esknya mcm suam2 je bdn..merengek sikit..tp minum susu mcm biasa...mlmnya..alhamdulillah..dah ok...