Bayi umur 2 bulan

Bayi 2 bulan normal ke tido kejap2, biasa tido sejam pastu bangun sejam. Kadang2 susah nak tidokan balik. Tapi waktu siang je lh mlm dia tido lena. Biasanya bayi 2 bulan berjaga siang berapa jam je?

10 Balas

anak saya pon 2 bulan. corak tidur dia 3 jam tido, minum susu, pastu tido 😂 dia minum susu fm + bf. so, dari 6 pagi ke 12 tgah hari selalunya senang tido. 1tgah hari ke 7 malam, kejap2 tido, 8 ke 12 senang tido, 1 pagi ke 6 pagi senang tido nak masuk 3 bulan ni pola tidur dia dah berubah pulak 🤦‍♀️ yg tgah hari kejap2 tido jadi 8malam ke 12 tgah malam 🤦‍♀️ kadang xtido pon. xnangis pon. ajak sembang 😂 xlayan memang nngis la wahhahahahaha

3y ago

hehehe bila baca comel sgt bbynye

sama dgn baby saya🙋🏻‍♀️ masuk 2bln mmg kejap2 je tido siang . antara 15mnit ke stgh jam je dia tido.. 2jam bejaga n tido lagi.. skrg dah 3bln lbih dah biasa dgn corak tido dia.. kita ikut kn je🤭 yg pnting mlm dia masuk tido jm9 lena smpai ke pagi. tp bgn subuh utk susu 2kli . sykur alhamdulillah lpas susu dia akn tido balik😅😅

2y ago

Anak saya macam ni.. Sya risau xcukup rest saja.. So far malam jaga sebab nak susu saja.. Lepas tu tido balik.

sama dengan baby saya 😅 time siang memang susah nak tidur kita nak buat kerja rumah pon tak senang . kalau dia tak tidur saya letak depan tv je senyap lah dia tengok tv tu 🤣

3y ago

hahahaha sama lah ank sy pandai tgok tv masuk 3bln

depend pd bby..rsnye normal je klu jd mcmtu..sbb ms mlm nti dia tdo awal #TAPSupermoms

normal sis , nanti dah bertambah Umur lagi Makin kurang dia tdo,

Normal je kot sebab anak saya mcm 2...😂 😂 😂

normal sis , baby da kenal siang dan mlm

depends pada baby mummy.

normal

f