Waktu berjaga

Baby 2 bulan biasanya waktu berjaga setiap kali lepas bangun tidur untuk waktu siang berapa jam ye? Normal ke kalau tidur 2 jam,berjaga sejam lepas tu baby nak tidur balik? Berterusan camtu sampai la Waktu tidur mlm plk,bangun untuk minum susu je

3 Balas

normal kot, sebab baby saya pun macam tu. limit berjaga sejam je, lebih tu dia akan nangis melalak kalau tak bagi tidur

11mo ago

limit sejam tu dalam masa sehari ke

Normal.. Boleh guna tracker tidur dlm apps ni. Masa jaga ajak dia main dan tummy time

normal sis mcm tuh.