Baby 3 bulan

Normal ke baby 3 bulan tido kejap kejap je siang tak sampai sejam tido bangun main smpai 2 jam tido lepas stgh jam bgun lagi tp tido mlm 12am smpai pukul 6 pagi

3 Balas

normal , cat napping. baby saya dari 2 bulan dh mcm ni. dia main 40min tido 30min. ade laa dlm 5/6x. lepas tu malam baru tido 2 jam mcm tu. harini break record 20min je. dh laa nk kasi tido punya laa lama. baru letak dh bgon. mungkin transition nak ke 3 bulan mcm ni laa kot. penat mama iyee.

1w ago

Ye penat letak bawah je bgun letak bawah ke bgun 🥹

Daripada minum mamariam, baik makan makanan yg sesuai dgn alahan tu. Harga pun OK dan tahu sesuai dgn kita. Mamariam belum tentu sesuai dgn kita, kan.. Kot beli, tak sesuai, dah siapa nak sambung minum ?