Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️

basuh baju baby

Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️
32 Balas

saya due 14/2 skrng dh 34weeks 1day🤲🏻

4y ago

wah lebih kurang due sy je.. hihihi... semoga Allah permudahkan urusan kite bersalin selamat ibu dan baby.. aamon🤲🤲🤲❤️

sy 9 feb sis...doktor ckp mcm girl jg 🥰

4y ago

oh ye ke.. InsyaAllah 😊.. moga dipermudahkan kite ye

Sis basuh baju baby guna tangan ke mesin?

4y ago

mesin je semua sis cume yg warna putih je sy basuh putih sahaja.. xcampur warna yg lain.. Alhamdulillah xturun kaler pun ok je semua

sama bulan Ngan sy..sy due 26 Feb 2021

semoga dipermudahkn ibu bersalin amin

4y ago

aamin tq sis 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

aamin.. 🤲 tq sis 😊

Sy dh 34 weeks 6 day due 9/2 😁

4y ago

hihihi beza sehari je kite sis.. sy 8 Feb.. tapi kena serah diri 7 Feb klu x bersalin lg sebab sy gdm on diet🙈🙈🙈😅

mg dpmudahkan segalanya..aamiin

4y ago

aamin... 🤲 ❤️...

Hari ni berapa weeks dah?

4y ago

hari ni dah 35weeks dah sis.. basuh je awal.. packing beg hospital nya baru siap pack berapa hari yg lepas😅🙈

Alhamdulillah.. Xsabarrrr kn.

4y ago

ha ah xsabar sgt2 pada masa same nervous juga wlupun dah masuk ke 5 kali 🙈🙈