basuh baju baby

done basuh baju baby. tinggal lebih kurang sebulan je lagi ? sape sini jenis tak suka baju baby warna striking2? haha sy suka lembut2 je tak serabut

basuh baju baby
28 Balas

Best nya...lg 1 bln tu..akk lg 3bln setengah..x beli apa2 lg tgu 7 bln br nk beli..walau pun dh ada ank ramai..yg bakal lahir ni jarak 10thn..terasa mcm br nk ada baby jer.. Cantik wrna2 lembut..bila dh bsr ckit akk suka wrna campur2..

4y ago

Oh hehehe..x perasan..terima kasih. Aamiin..semoga ank sis soleh n berjaya dunia akhirat aamiin..

Sy pon suka kaler2 yg pastel lembut, earth tone tapi yg lembut, putih. 😊💚Brapa harga sidai tu? Nampak macam lebih okay dari yg sy pernah tengok sebelom ni, nampak kukuh & tahan lama.

4y ago

SYSUE93 😘💖 THNKS DEAR LOVELY!

Saya smlm basuh .. 31weeks .. tp kakknya tk sbr nk cuci baju baby ,abg plk volunteer lipat baju baby ..bahagianya rasa hati ni .. Cuma tggu tuan punya baju je lg🥰🥰

4y ago

Aamiin .. terima kasih doanya sis

Kita geng , mostly baju baby putih je .. tkde corak pon . Kalau ada warna pon warna lembut . Bila due date tu saya pon dlm sebulan lagi . Due 12/5

4y ago

yayy geng .. hehe ni post lama. baby sy dah nak masuk sebulan. semoga sis selamat melahirkan ye 😄

excited rasa hati kan .. best jer sediakan baju2 baby .. x saba nak cium bau baby .. hehehe .. mudahan dipermudahkan nanti sis😁

Sy pun dah basuh, dah packing sesiap. Lafi 2 bulan lebih. Tak sabar rasanya. Tiap2 hari duk rasa baby gerak, makin tak sabar.

Saya beli semua putih... Walaupun tahu jantina anak... Suka tengok baby pakai putih... Nampak suci bersih jaa...

4y ago

mak sy pun suruh beli putih . dh besa bru bli yg wrna . nmpk bersih je dia ckp

Saya bnyak tk beli lagiii😭tengok org semua dah kelam kabut basuh baju packing2 saya jdi murung kejap hahaha😂

Alhamdulillah meriah.... baju2 nk sambut baby dh hangging. Insya allah mudah2an semuanya selamat. amin

Saya beli baju semua yg dua dua jantina blh pakai. Sbb scan x nampak nampak jantinanye 😆