nak tny

Baru periksa.... mgkn ada isi da nie kan??

nak tny
17 Balas

Lwt period x lg sis?kalau mcm sy test upt lwt period 8 hari,line still blurr2..test lg 3-5 hari..line makin hari makin terang..in shaa Allah,kalau dh tiba rezeki kuta,x kn kemana..😊

5y ago

minggu nie spatutnya haid sis... tp x pasti sis mudah2an...sbb sy sblm nie da pernah gugur bln2 tempohari

Tahniah 💞 Pi hospital berbayar..check darah utk lebih kepastian jika bila scan kantung baby masih blm nmpk Take care 🤗

5y ago

selalu kalo wat beta hcg brapa ek?

Pi klinik utk kepastian sis. Minta scan. Mana tau dah boleh nampak kantung baby. 😊

5y ago

iya.. minum duphaston kali kan...

Try test lagi esok sis.. xpernah plk saya tgk line jauh cmtu 😅

5y ago

iya miring kan hahaha alamak

wahhh positif ni sis. check lagi next week. tahniah 😊

sama ngn bff sy skrg dia dah 16w congrats sis 😊

5y ago

kira ok dah tu

Nmpk mcm positif. Tp try test lg smggu ye

Sy mula2 dulu pn mcmni..tahniah sis

Test lg seminggu sis..sbb mcm x valid..

5y ago

Xpe sis.. repeat je lg nanti ye.. sementara tu banyakkan berdoa..

Sy pn mcm ni..syukur mmg positif