baby tak mau pusing

week ke brp kepala baby nak pusing? baby dlm perut nie taknak pusing lg huhu sy skrg 32week tanya doktor, ckp sepatutnya dah pusing tp kalau x jugak mgkn akan czer 😢 doa kan sy sblm bersalin baby pusing trun bwh 😞

5 Balas

Bby sy pn msih melintang. Masa scan hritu 34w. Doc bagi masa 2 mggu. 36w ni nnti scan balik, biasa kepala dia dh msuk laluan. Kalo melintang lg, mybe jmpa pakar utk pusingkan. Doc kalo blh xnk czer, cuba dlu sedaya upaya, kalo masih xturun jalan terakhir barulah czer. Smga dipermudahkan urusan kita ye, inshaAllah. Doa yg baik2.

4y ago

inshaa Allah moga dpermudahkan urusan sis juga, amin3 ☺️

Banyakkan sujud lama2 atau posisi menonggeng setiap hari

4y ago

🤗🤗

Semoga di permudahkan sis

4y ago

inshaa Allah amin

Bykkan sujud lama2

4y ago

inshaa Allah sy cuba buat.. tq

Aminn