confius?

Nak tnya klau time kandung ank luar nikah kita da bukak buku pink kan ada nama suami di kosongkan.. lps tu da nikah nama suami tu nnt kita nk isi kan kt buku pink tu mcm mne kena bgthu kt nurse ke mcm mne?

2 Balas

Kita kena tanya dgn nurse jg.. Sebab nurse yg akan jaga kita selama pregnancy.. Untuk tujuan supaya xbingung2 juga bah kalau ada apa2 😁 pndpat sy sja ar mummy ☺️

Tanya nurse. Nurse je yg boleh tulis. Time buat surat beranak sila jujur. Xboleh bin suami ye