Baby ada jantung takde

Baru balik hosp, pg td bleeding mcm darah period..doktor scan nmpk baby tp jantung takde..doktor nak dnc tp sy pilih utk gugur sendiri..ada ke makanan yg blh cepatkan baby syurga saya ni keluar sendiri tnp dnc? tp sy heran juga, ptg ni sy dh tak bleeding..ada ke saya harapan lg?

10 Balas

Hai sy nak tanya. Sy baru berpantang hari ke 13 selepas d&c. Normal tak darah nifas keluar kejap ada kejap tiada. Contoh. 2 hari darah keluar 3 hari kering lepas tu keluar lgi. Risau pula