Baby ada jantung takde

Baru balik hosp, pg td bleeding mcm darah period..doktor scan nmpk baby tp jantung takde..doktor nak dnc tp sy pilih utk gugur sendiri..ada ke makanan yg blh cepatkan baby syurga saya ni keluar sendiri tnp dnc? tp sy heran juga, ptg ni sy dh tak bleeding..ada ke saya harapan lg?

10 Balas

mcm saya dh 11 mnggu 5 hri time tu bleeding sikit je tpy lepas diorg msukkn sy xtawu mcm btg untk scan kt dlm terus lg bnyak bleeding smpai laa hari khms tu sakit memulas mcm sngugut .. dan ank syurga kluar sndiri.. tpy sis better biar dlu kalau sis pregnt dlm 8 9 week kdg nk dgar heartbeat diorg lmbt.. sy msa chek bby ada kantung ada tpy jantung xdak.. tpy sy pilih untk biar dlu selepas seminggu baru sy keguguran .. klau sis pregnt baru lg better jgn mkn apa2 lg tunggu dulu..tkot bby sis lambat sikit ja

4y ago

Takpe In Shaa Allah ada rezeki lain nanti. Aamiin

sy pun bleedinh ahad..isnin stop bleed..tapi rupanya rabu ptg kuar lagi...kamis jam3 pg memulas2 perut...darah kuar pekat2..p spital...doc bg ubat tahan sakit cucuk..hadoi jadi oening xlh buka mata..tolak p wad...kul4 doc tgk kantungbda turunnnn sgt2...pastu kuar abis kantung..

Hai sy nak tanya. Sy baru berpantang hari ke 13 selepas d&c. Normal tak darah nifas keluar kejap ada kejap tiada. Contoh. 2 hari darah keluar 3 hari kering lepas tu keluar lgi. Risau pula

Allahuakbar. Tunggu dulu sis. Aritu saya ada baca, kes sama macam sis. Tapi dia tunggu lg beberapa weeks. Baru nampak heartbeat baby.

apa kta sis tgu lg biar kluar sdri...kot baby lmbt skit progress...rzki Allah nk bg kita xtaw...klu gugur pun, biar kluar sdri

InshaAllah masih ada rezeki awk, kalau xsakit, jangan mkn ubat dulu, mungkin heartbeat lambat timbul

Saya tak pernah ada experience. Tp saya doakan semoga ada rezeki puan.

ttgu dulu sis..jgn ambi apa2 ubat dulu

dh bape mgg tu sis

Week brpa sis