Bleeding. 10w 6d

Hi mommies. Nak tanya, sy ada keluar darah mcm period tu, kencing pon ada sekali darah with lendir turun. Scan dgn doktor, jantung baby xnampak sbb doktor kata screen monitor dia yg xcantik tp nampak movement baby. Masa scan baby bergerak² tp jantung xdpt detect. Normal ka tu? Sy takut gugur.. first baby..

2 Balas

Pergi hospital sis. Sebb awal preggy memacam kemungkinan. Jangan takut ya.

doc. ada bagi apa2x ubat tak?,

2y ago

better g hosp. kot. risau juga, sbb darah duk turun ja. ataupun g klinik lain ke . selalu ckp tuh maksud rahim tak kuat kan. apa pun, g check semula. awal2x preg. ada darah ni sgt bahayat.