Bleeding

Hi Mommies, Sy Dh 6w5d. Sy Tumpah Darah, Pi Check Bawah Takde Y Serius. Bila Scan Kantung Nampak Dan Janin Ada Tp Tkdngr Jantung Baby. Sepatutnya dh ad jantung baby, Dc Kata kemungkinan Kandungan Tkjdi. ?. Bole share experience?

2 Balas

Mcm sy 8wik br ada dngup jntung..sblm tu pnh g chckup sbb de spotting ms 6wik sy ingtkn cyst sy nye tnda2 nk pch ke..tu g chck....doc scan kata bby xde dngup jntung...kndungn xmnjdi... smpai doc bg date tuk gugurkn kndungn kt kndungan x jd nsb xdgr ckp doc tu... alhamdulillah skrng bby dh umo 9bln dh......hurmm. ..6wik awl lg sis..hrp d pmudahkn segalanya n ada rzki sis..Allahuma aamiin .. jgn stress2 k..jg dri..

5y ago

Allahuma aamiin

Sy pernah tumpah darah masa first pregnancy. Masa 6w scan nmpak kantung je. Bila 2nd scan 10w doc kata sama je masa dgn yg scan 6w. Xde jantung baby. Sedih rasanya. Keesokannya tu terus gugur. Pregnant kali ni pun macam fragile jgk ada keluar discaj coklat. Risaunya keadaan berulang. Moga baby kita selamat.

5y ago

Aminnnn3..harap sgt yg 2nd ni menjadi. Td dh pegi klinik doc suh beli duphaston utk kuatkan rahim.