nak ada anak..

bantu saya macam mana nak mengandung.. saya dah tiga tahun kahwin masih tak mengandung.. ???

28 Balas

Sya ada kwn ni hmpir 3 thn juga blom ada baby..dia check pg pakar sakit puan..dokter check dia ada PCOS ssb tu ssh nak hamil sbb ovum xmatang..kalau ovum xmatang mmg susah nak lekat n lg satu period dia xteratur..mcm 2-3 (60-90 hari) xdtg period.. lepastu dokter tu kasi dia ubt and air untuk pesakit pcos (xtahu air apa)..