nak ada anak..

bantu saya macam mana nak mengandung.. saya dah tiga tahun kahwin masih tak mengandung.. ???

28 Balas

Sis cube ikhtiar minum air rebusan buah zuriat (suami isteri kne minum, sorang sgelas, pagi & malam).... Insya'Allah biiznillah ikhtiar...

cuba check kesuburan dulu suami isteri.. saya pon ttc 4tahun,baru tau ada pcos, bila check kesuburan.. buat rawatan dan skrg sdg pregnant 31week

5y ago

Hi sis..mcm mna sis cek da pcos ho? Sy dh ambl blood test n scan rahim.. Tp doctor ckp smua okay.. Jd msudnya sihat smua ka tmsuk mslh dr pcos?

Better to go check to doctor. Both wife and husband. For wife, also ask to be get AMH checked as well. Wish you all the best

Jom kita join group... Dapat tips tips cepat hamil dan jumpa kesuburan... https://chat.whatsapp.com/HP4dWUiyWzf9XQv3s3RDkE

Check doktor sis.. saya lagi lama dari sis..8 thn kawen.. baru2 ni br check doktor kt hsptl.. sblm ni tkt

Try mkn asid folic sis...jmpa dktr check ksburan bila...jgn lupa doa... smoga d permudahkan... In Sha Allah

Sis bekwn dgn org megandung....#lage bgs klw sma2 mkn dgn dia apa dia mkn sis mkn....sy 5tahun bru pregnant

sabar ye,saya 6 tahun baru lekat..jumpa pakar dulu untuk check,amalkan acid folic..

Dh check ke klinik pakar puan? Kalau belum better pg jumpa dulu tya apa mslh..

Boleh amalkan jus mamariam , sy pernah amalkan n skrg sy jual