Saya nak cari baju mengandung macam dalam gambar itu..

Hai mummy2 semua..maaf menganggu ya..saya nak tanya..ada sesiapa tahu tak dekat mana ada jual baju mengandung macam dalam gambar itu..saya nak beli baju mengandung macam dalam gambar itu..saya berkenan sangat baju mengandung macam itu..menilau saya cari dekat kedai2 tapi still x jumpa lagi..terima kasih ya kepada yang sudi menjawab soalan dan yg sudi bantu saya..#ingintahu #pleasehelp

Saya nak cari baju mengandung macam dalam gambar itu..
1 Balas

klau sis senang nk jahit kt mne2..sis boleh tempah jahit je beli kain upah

2y ago

takda sis..saya ada cari dekat kwsn berdekatan rumah tapi tak jumpa..tak tahu nak cari mana tukang jahit yg pandai buat baju mengandung ni..