cara mandikan anak

bagi tips mum cara mandikan anak dengan tenang . anak saya kalau nak mandi nak urut mesti nangis , kita jadi kelam kabut 😭

17 Balas

Mula² memang akan jadi gelabah tapi apa pun cuba tenang. Kalau saya bab mandi memang suami yang take over masa baru lahir. Memudahkan sedikit kalau letak net dekat tub baby tu. So takda nak terjatuh masa pegang waktu mandi. Nak tuam or urut baby memang kena cuba calm kan baby. Yang penting mommy kena calm kan diri dulu hehe

2y ago

Most welcome 💕