Baby sakit.

Baby usia 5 bulan demam on off. Then, skg selesma & batuk. Apa ubat yg sesuai utk baby?

7 Balas

Kalo nak bg ubat,better pegi klinik kesihatan ya.Jgn pegi klinik luar. Dan puan boleh cuba mandikan dgn air lemon @ puan boleh beli shampoo/mandian lemon..sy jual n pakai...mmg standby 1 kat rumah..klo ank dmam/slsema/batuk mmg saya pakai sabun tu je + ubt dr doktor..kte hny ikhtiar.boleh wasap saya utk detail sabun 0173562247