selesma

baby 5 bulan selesma, apa ubat yg sesuai?

3 Balas

Boleh try Bakar bawang putih bersama kulit dia sampai Hitam... ketuk penyekkan dan campur dengan minyak masak sikit... minyak tu try sapu kat tapak kaki anak lepas tu pakaikan dia setoking. Boleh mandikan dia dengan air lemon juga... Orang lama2. Biasanya depa sapu sikit ibu kunyit kat barang hidup ☺

Baby bawah 2 tahun kebiasaannya tak boleh bagi ubat makan.. beli nasal aspirator @ nlbaby nasal spray untuk tolong buangkan hingus baby..

Boleh try garlic balm, try vicka baby