demam on off

hai, ada ke mommies pernah demam on off bila pregnant? bahaya tak untuk baby? dengan batuk nye lagi.

2 Balas

Saya haritu demam + batuk teruk. Gi klinik rupanya infection dkt saya punya white blood cell tapi baru sikit la. Nasib baik cepat. Kalau lambat doc kata boleh effect baby. Better awak gi jumpa doc terus so tak risau berpanjangan

Better pigi jmpa dr tkut bgi effect kpd baby.. Jgn lupa minum air Secukupnya utk elak dehidrasi