Jeluak susu/muntah.

Susu apa yang sesuai untuk baby yg sering jeluak susu. Anak saya minum susu snow, setiap kali susu dan habis 1botol memang dia akan keluar semua susu tu. Minum susu s26 baby kembung perut, dupro pulak dia jeluak susu/muntah

1 Balas

Boleh jadi faktor botol susu jugak. Kena pakai botol susu anti colic. Anak saya mase newborn pun rajin jeluak. Rupenya masalah botol. Tak tau kena beli botol anti colic. Lepas je beli mmg susah nak jeluak