susu formula

Susu formula apa yg sesuai utk baby 2 bulan yg sembelit dan kembung? Dah try s26, lactogen,novalac dan frisolac comfort tp sembelit dan kembung.. susu badan drop sbb tu baby minum susu formula

3 Balas

Cuba enfalac yg biasa/ gentleease. Doctor pernah advice katanya ada baby yg sesuai dgn susu formula yg mahal dan ada jugak baby yg sesuai minum yg murah. Kena try and error jugak. So bila beli jgn terus beli pack besar ye. If dah cuba enfalac then x sesuai cuba brand yg murah skit. Mana tau sesuai dgn your baby. All the best.

cuba enfalac gentlease..memang mahal giler tp sgt sesuai ngn baby yg perut sensitif.anak sy minum susu pling murah lactogen tp x sesuai..die x memilih susu..semua minum tp sbb x sesuai ngn baby sy,terpaksa tukar yg paling mahal..bila setahun sy tukar anmum

cuba friso AR sis i bagi anak minum masa dia kerap kembung