Baby tolak susu formula

haii mommies semua.. ada suggestion susu formula yg sesuai utk baby 7 bln.. anak saya langsung tknak susu formula.. pernah try bg dutch baby, dupro soy, dupro semua dia reject #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Sebelum ni dia mnum susu apa? Mngkin fasa dia kurang mnyusu sbb nk tmbuh gigi ke, ank sy pun 7 bln dh strt kurang sgt mnyusu

3mo ago

Boleh try morinaga sebab org cakap susu ni rasa dan bau die nak seakan akan susu badan tp mahal laa sikit.