Sekadar ingin tahu

Baby sy umo 1 bulan 14 ari... Normal ke slalu tdo je... Klo buka mata je menagis lepas tu bila bgi susu tido blik.. Mase tdo die lbih bnyk dri masa dia bgn... Kdg2 jadi isau lak... Normal ke nga umo baby mcm nie??...

1 Balas

normal..sbb dia baru msuk umur sebulan

1y ago

bgus bby tido utk perkembangan otaknya bia je dia tido..ms sebulan dua ni dia tak lasak mcmtu je... nnti nak msuk 3 bulan dah penat mak nya dah mula lasak..nnti dah mula nak mengereng nak meniarap.. ms tu mmg dia xkn tido selagi tak capai apa dia nak capai..