Ingin tahu

Baby sy 1 bulan 20 ari.. Baby baya nie mmg kuat tido ye.. Bgn nye cume skjp je pas tu tido blik... Normal ke cmnie?

5 Balas

normal je sis baby nak membesar memang kuat tdr tpi jgn bgi tdr lama sngt klau rasa lama sngt kejutkn bgi mnum susu lpas tu bru bgi tdr blik

cume isau jela kan... de org ckp klo baby tdo kuat nie x elok tuk dia... jd isau lak dgr sbb nie firstime kan lom ade pgalaman ag

Normal. Semakin baby membesar wake up window baby akan berubah.

normal je, asal berat dia apa semua okay takpa.

Normal tu.. kalo baby tdo, awk blh rest juga..