baby kerap tidur

Hi mummy semua nk tnya normal ke baby umo 2 bln kuat tidur lebih 3jam dalam 1 masa hingga terlepas waktu minum susu ? Ada tak baby mummy yg jadi mcm nie jugak .. N boleh ke bagi baby lewat minum lbih dri 3jam ?

2 Balas

baby kuat tdo tnda nya perut dia kenyg .. x der masalah pon .. dia akan menangis kalau ada something wrong atau dia lapar 😊

X mslh klu bby tidur lebih.. bby cuma bangun n menangis bila dia rasa lapar.