tadi pergi scan baby 24 week 3 hari.. baby ok je smua cume doc kate baby posisi songsang..

baby songsang 24 weeks 3 hari

40 Balas

Saya pun pernah baby nk songsang..masa solat tu sujud lama saya buat alhamdulillah dia duduk kedudukan yg betul..sis cuba laa..moga dipermudahkan

Awal lagi. Ruang dlm rahim masih besar utk baby pusing2. Nnt kalau by 36 week xpusing gak, baru risau

3y ago

terima kasih 😊

sy scan 23 weeks .. kepala baby dah kat bawah .. tp dktr ckp biasa je .. sbb baby pusing2 .. ni da 24 weeks rse plk dy nendang2 kt bwh .. hritu ats .. dy main pusing2 ..

3y ago

asik kncing j bila kpl die kt bwah

don't worry....Saya pun sama 24 week posisi bby breech tapi sekarang dh masuk 28weeks bila scan doc bagitahu kepala bby dh Kat bawah....buat senaman ringan dulu...banyak berjalan....

sy pon baby melintang 24 weeks.. bkn kaki kt bwh.. tp melintang.. jgn risau nurse kata normal.. smp la 32 weeks jika x berubah kepala kt bwh tu mmg ptot risau..

Samalah saya scan pun baby posisi songsang tapi takpe dr kata awal lagi nanti dia akan pusing balik. Kita buat sujud lama2, baca doa. pujuk baby inshallah nanti dia duduk keduduka yg betul.

sy dulu pun mcm tu .p scan 20+ week doc ckp songsang tp masih awap bby boleh pusing lg.. smpai ke bersalin songsang . p hospital doc pusing pun dia xnk..last2 kena czer sbb songsang🤣

Sy scan pn kaki kt bwh lg, sy pn 24w. . Tp doc ckp byk ms dia nak pusing. Lgpn awl lg.. Kalau ada kerisauan next tyme tny je terus doc tu. Dia lebih tahu keadaan fizikal mummy

semalam pergi klinik..scan doktor untk 24 week.. doktor kata uri baby kat bawah..risau pun ada sy,bln 5 nanti nk scan lg.. semoga uri baby kat atas.. amen

2y ago

Uri dah kat ats ke?

Awal lagi tu.. baby byk ruang tuk pusing2.. sy 28w baby songsang pastu harini 30w scan kepala kat bawah tapi still dktr ckp baby boleh pusing2 lagi smpai 34w