Baby songsang

Saya scan harini 23week 1day Tadi doktor kata baby songsang Ada tips ke nak bagi kedudukan baby ok?

2 Balas

selagi belum 36w jangan risau 🤗 sebab baby akan pusing sendiri. sekarang ni awal lg , ada banyak ruang jadi baby boleh bergerak bebas. saya ada tanya doktor sebabnya baby saya dalam posisi melintang dari first time saya dapat rasa pergerakan baby masa 16w sampai now dah 27w . pujuk baby slow2 , insha'Allah lama2 nanti dia masuk laluan 🤗 google je tips untuk baby masuk laluan, saya follow n try je satu2 yang logik dek akal 🤗 yang penting jangan mengurut

2y ago

baikkkk terima kasih sis lega dengar ❤️

xperlu buat pape lg..baby masih boleh berpusing..kalau 36weeks ke atas tu ya, perlu risau.. sbb baby dh xboleh nk bergerak mana2

2y ago

baikk terima kasih sis