Baby IUGR dan songsang

Hi semua, saya due 10/4/24 tpi doc sahkan baby iugr so dlm 37/38 mnggu dh kena serah diri. Tpi skrang baby masih lgi dlm keadaan songsang. Ada tk yg ada pngalaman mcm ni? Minta pendapat smua 🥰

5 Balas

bpe kli scan dr kata iugr tu ? sy dulu prnh baby kcik mse 34 week ..then after 2 week dr bgi appointment + sruh standby induce ..tapi tk jdi induce sbb baby da normal bila scan smula ...dlam 2 mggu tu sy bykkan mkn n mnum susu full cream ..bab baby songsang tu biasa baby msih boleh pusing until 36week

3mo ago

dri 23mnggu doc detect iugr. skrng 36 mnggu msih iugr lgi

sujud lama sikit time solat..mntk doa supaya baby pusing.. insyaallah BBY pusing nnty

3mo ago

thankyouu sis inshaAllah

anak sy masa 36w scan 2.83kg, bersalin 2.53kg

bykkan berjalan smntara tggu due

3mo ago

thankyouu sis

Berapa berat baby skrg sis?

3mo ago

36 mnggu 2.38kg