breastfeed

Baby saya dah 4 bulan stgh.. susu badan makin hari makin kurang.. puas dah cube semua.. time kerja pon saya pam. Tp skrg bile pam keluar sikit jer.. agaknyer baby tk selalu direct feed kot. Asyik pam je..igt lepas ni nk beli susu formula.. tp tulah.. seriously buntu sgt nak beli yg mane... kesian tgk baby, tk ckup susu... Ade sesiape boleh suggest susu formula mane yg sesuai utk baby 4 bulan stgh...

10 Balas

Hi sys. Sy nk cdangkan sys try minum Innate Lactea. Alhamdulillah ramai try dan susu kembali banyak mcm sebelum. Innate ni minuman air rebusan kurma merah smua. So mmg natural. Sys boleh tgk di ig/fb @innate.kualalumpur atau whatsapp sy https://wa.me/60198922467?text=Lets+INNATE Sy sendiri consume dan berjaya sbb tu jual dan share kpd yg lain. Kami akn guide sys untk kembalikan hasil susu. Itu pon kalau sys nekad nk terus kan bf anak.

Sis boleh join gp kami nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

Try byk makan sayur. Saya bulan puasa ni berat badan berkurang, susu pun drop. Skrg baru nak start over balik. Tp mmg sblm ni pun dh bersulam dgn fm. Saya bg karihome.

5y ago

Allah. Sabar ye. Jgn stress2. Doktor bg ubat ke any advice?

Klau baby tak selalu direct bf pun susu bole kurang. Tapi takpe sis. Jangan risau. Try combine dngn susu formula. Sy pakai susu similac

Mommy boleh join group happy breastfeeding malaysia, kalau nak teruskan bf anak. Dorg akan bantu.

Puan boleh Cuba ikuti sesi Tanya pakar Kami esok pada jam 3petang ya dengan Doktor Pakar Laktasi 🥰

sis boleh cuba q shine vitamix c ( cadangkan sje )

dupro pun okay harga pun berpatutan

sy try enfalac a+.

hmm sma