breastfeed

Baby saya dah 4 bulan stgh.. susu badan makin hari makin kurang.. puas dah cube semua.. time kerja pon saya pam. Tp skrg bile pam keluar sikit jer.. agaknyer baby tk selalu direct feed kot. Asyik pam je..igt lepas ni nk beli susu formula.. tp tulah.. seriously buntu sgt nak beli yg mane... kesian tgk baby, tk ckup susu... Ade sesiape boleh suggest susu formula mane yg sesuai utk baby 4 bulan stgh...

10 Balas

Sis boleh join gp kami nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7