Susu badan sikit

Baby saya baru masuk 4 bulan. Minum susu formula. Teringin nk bagi susu sendiri tp susu badan ni sikit sgt. Skali pam dua2 belah dpt lar dlm 3 sudu. Saya campur jgk dlm susu formula dia wlaupon sikit sgt. Rasa sedih sgt bila xdpt bagi susu badan. Da sebulan dok usaha pam tp mcm tu jgk. Saya guna pam manual rasa letih sgt tgn nj bila pam tp utk anak tersayang saya gigihkan jgk. Suami baru je belikan pam elektronik kt shopee tp tgh tunggu pam smpai rumah. Nk tanya ada peluang lg x utk susu badan saya bertambah? #firstbaby

2 Balas

Hi sys. Always ada peluang untk ibu mnyusu badan. Its never too late. Stay positive. 💪🏻 Btw sy ada jual lactation support drink. Innate lactea. Alhamdulillah drpd consume sndiri skrang sy jual untk bantu yg lain. INNATE LACTEA adalah minuman natural dr air rebusan kurma merah, longan, white fungus dan barli. Boleh contact sy, sy akn guide sehabis baik. Help group disediakan bersama certified lactation consultant. http://www.wasap.my/60198922467/letsinnate Ig/fb @innate.kualalumpur #theasianparentph #advicepls #mommybuntu #bantusharing #pregnancy #breastfeed

sis. join group happy breastfeeding malaysia kat fb. byk tips kt situ. susu bdn ni you kena tahu demand vs supply. nak susu banyak kerapkan susukan anak. kalau you surirumah lagi senang.