Ada yg nk letgo pam susu? Nk beli baru tp x mmpu. Baby skrg xnk direct, nk botol ja, susu makin kurg

10 Balas

sementara awak nak beli pam, awak boleh guna teknik perahan tangan dulu. teknik marmet. sambil marmet tadah susu tu dgn milk collector. tujuan utk marmet adalah utk mengoptimakan pengeluaran susu badan awak secara efektif. dan mengelakkn dr susu bdn awak smkin berkurang☺️

sis follow lactation counsellor Noorfazilah kat Instagram atau Facebook. dia byk ajar pasal penyusuan semoga membantu..

5 tahun lepas, beli pam momohouse (eletrik) masa tu harga dlm 30 . Walaupun murah mmg berkualiti jugak.

Bg sy manual punya lg seronok pakai, murah pon murah, ada yg xsmpai rm10

2y ago

ni pump so far Okey.. ada byk level boleh adjust. and durable too

beli dkt shopee sis. sye beli momohouse punya baru rm28 single pump.

2y ago

byk je murah2. kena tgok la bajet berapa. ade yg 30+ brand real bubbee. ade 50+ brand mikubi. yg penting bgi sye new item. sbb tkut pakai 2nd utk brg2 mcm tu. lagi2 nak ltk dkt breast and bgi bby minum. kalau baju ke item2 lain xde mslh nk beli 2nd.

saya nak letgo pump susu (brand haenim) sis tinggal kt mana?

Saya nak letgo sis, sis tinggal area mana ye ?

Semoga dipermudahkan segala urusan 🌹

kt shopee ade