baby meragam?

baby saya bukan jenis kuat meragam. dia payah sangat nak nangis. kalau lapar sangat je nangis. tapi beberapa hari ni dia meragam sikit. tapi waktu menyusu je. dia mesti nangis teruk. hisap lepas, gigit. kenapa ya ? baby saya baru 2bulan 25hari. adakah punca nak tumbuh gigi? sbb saya tengok pada gusi dia macam warna putih kat bahagian bawah.

4 Balas

Dia gatal gusi sis tu.. cuba cuci gusi dia guna kain yg bersih.. celup dengan air sejuk.. perah and cuci gusi bby. Sis try tgk youtube.. tutorial..